Dybfrysning af dådyrkød

Gode råd om frysning af dådyr kød.

 

Kildeangivelse:  Medlemsbladet "Hjorteavleren" udgivet af Landsforeningen af Danske hjorteavlere.
God appetit
Marianne Dronninglund og Hans Kristian Knudsen

Copyright © 2004    Foldbakken Dådyrfarm   Alle rettigheder reserveret.

Opskrifter på tilberedning af dådyr middagsretter er indsamlet gennem mange år, og er på denne hjemmeside gengivet frit eller i redigeret udgave. Kildeangivelse angives kun såfremt den er kendt. Foldbakken Dådyrfarm kan ikke drages til ansvar for fejloplysninger i råvare valg, mængde angivelser, tilberednings temperaturer og fremgangsmåder i øvrigt. Kopiering af opskrifter og fotomateriale på denne hjemmeside, må kun videregives og offentliggøres, såfremt det sker med tydelig kildeangivelse. Intet materiale må anvendes til kommercielle formål uden Foldbakken Dådyrfarm's skriftlige accept.